Aloprotein %20 İndirim Kodu

Gizlilik & Güvenlik Politikası

Gizlilik ve Güvenlik

İnternet aracılığı ile alışveriş yaparken güvenliğin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.Sitemizden alışveriş yaparken %100 güvenli bir ortam oluşturarak kendinizi güvende hissetmenizi sağlamak istiyoruz.Bununla ilgili olarak aşağıda siz değerli müşterilerimize gizlilik politikamızı açıklıyoruz.

Aloprotein.com kullanıcının siteyi işbu gizlilik politikalarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, kullanıcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.

Aloprotein.com kişisel bilgilerinizi siparişlerinizi gerçekleştirme, ürün veya hizmetlerinizi sunmak, ödemelerrinizi yapma, siparişleriniz, ürünler veya hizmetlerimiz hakkında tanıtım ve reklam amacıyla sizinle irtibat kurmak, ilgi alanınıza girebilecek ürünleri tespit etme ve filtreleme, reklam, tanıtım, pazarlama ve sair iletişim faaliyetleri ile sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi şekilde yürütülmesi amacıyla kullanabilecektir.

Aloprotein.com sadece sitemizde işlem yapabilmek için sizin kendi rızanızla gönüllü olarak verdiğiniz bilgileri alır. Bu bilgiler İsim, soyisim, e-posta adresi, posta adresi, telefon numarası ve satın alınan ürünlere ait bilgilerdir. Siz müşterilerimiz tarafından verilen bu bilgiler,talep ettiğiniz işlemleri gerçekleştirmek,bize yöneltmiş olduğunuz soruluarı hızlı bir biçimde yanıtlamak ve sizlere ürün ve hizmetlerimizi duyurmak amacıyla kullanılır.Ayrıca bu bilgileri sizleri daha iyi tanıyarak sporcu gıdaları hakkında sizlere özel ürün ve promosyonları duyurmak amacıyla kullanılır.

Aloprotein.com üzerinde bulunan kisisel bilgilerinizi "Giriş Yap" bölümünden istediginiz sekilde güncelleyebilir, degistirebilir ya da silebilirsiniz. Bu bölümün kontrolü tamamıyla sizin elinizdedir.

Aloprotein.com kullanıcılarının kişisel bilgileri, bu gizlilik politikası ile belirlenen esas ve kapsam haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacaktır.

Kullanıcı www.aloprotein sitesinde satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde kendisine ait mali bilgilerin, gerekli 3. şahıslara (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) verilmesini kabul etmektedir. Paylaşılacak bilgiler kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV2 de dahil olmak ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli tüm mali bilgileri ihtiva eder.

Mağazamıza üye olmak için girmiş olduğunuz tüm bilgiler, Aloprotein tarafından 3. parti firma veya kişilerle paylaşılmayacaktır.Firmamız bazı dönemlerde müşterilerine ve üyelerine kampanya bilgileri,yeni ürünler hakkında bilgiler ve prosmosyon bilgileri gönderebilir.Üyelerimizin bu bilgileri alıp almama kararı konusunda seçimi üye olurken yapabilir ve sonrasında üye girişi yaptıktan sonra hesap bilgileri kısmından bu seçimi değiştirebilmektedir.Üyelik bilgilerinize yalnızca siz ulaşabilir ve yalnızca siz değiştirebilirsiniz.Üyelik bilgilerinizi güvenle koruduğunuz taktirde sizinle ilgili bu bilgilere ulaşılması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.Bu amaçla, üyelik işlemleri sırasında 128 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir.Bu sistem kırılması mümkün olmayan bir uluslararası bir şifreleme standardıdır.

Aloprotein.com’da, internet teknolojisinin sunmus olduğu en son yazılıumve tekniklerle kişisel bilgileriniz %100 güvenlik altına alınmıştır.Sitemizde tüm bilgiler SSL (Secure Sockets Layer) sifreleme teknigi ile sifrelenerek korunmaktadır.

Şu anda internet teknolojisinin sunduğu en yeni SSL kriptolama teknigi 128 bitlik tekniktir. Yani kredi kartı numaranız, sistem içinde tutulurken ve islem esnasında hizmet veren firmaların sunucularina tasinirken kodlanir. Kredi kartı numaraları 16 rakamdan oluşmaktadır. Şifreleme sırasında bu 16 haneli sayi 2048 haneli karisik bir sayi dizisi halinde dönüştürülür.Karşı tarafta ise ayni teknoloji kullanılarak şifrelenmiş bu bilgi tekrar çözülür. Aloprotein.com bu sayede kredi kartı bilgileriniz konusunda %100 güvenli bir ortam sunmaktadır ve güvenliğinizi %100 kontrol altına almıştır.

Çerez Politikası

Aloprotein.com adresi ziyaret ediliğinde ve üye olduğunda,sitemizin sizi daha sonraki ziyaretlerinizde tanıyabilmesi için bilgisayarınıza içinde sadece adınızın ve aloprotein.com üyelik numaranızın olduğu ufak bir “text” doyası yerleştirmektedir. Bu “text” dosyasının içinde size ait özel kişisel bilgileriniz kesinlikle yer almamaktadır. çerezler, siteyi kullanım alışkanlıklarınızın tarafımızdan analiz edilmesini ve bizlere çesitli geliştirmeler yapmamızı sağlama amacı ile kullanılmaktadır.

Ancak, kullanıcılar dilerlerse çerez dosyasının gelmemesi veya çerez dosyası gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

Her Kullanıcı, işbu web sitesini ziyaret ederek, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini kabul etmiş sayılacaktır

Aydınlatma Metni


İşbu “Aydınlatma Metni” Aloprotein.com – Ömer KARAKOL (“Veri Sorumlusu”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu “Kanun” uyarınca kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak kullanıcıları aydınlatmak amacıyla yayınlanmaktadır.


1) Veri Sorumlusunun Kimliği
Veri Sorumlusu: Ömer KARAKOL (TCKN. 10391705286 )

İletişim Adresi: : bilgi@aloprotein.com 


Aşağıda siz kullanıcılarımız tarafından verilen kişisel bilgilerin hangi amaçlar ile işleneceği açıkça yer almaktadır.


2) Kişisel Verilerin İşlenme Amacı


Kişisel verileriniz, Veri Sorumlusu veya onun yurt içinde
veya yurt dışında bulunan iştirakleri, iş ortakları, servis sağlayıcıları tarafından, toplanmış veya toplanacak tüm kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde işlenebilecektir.


Veri Sorumlusu tarafından kullanıcılarına sunulan ürünler veya hizmetlere ilişkin kullanıcılardan gelen beğeniler, yorumlar, IP adresleri
, site içerisinde gerçekleşen ziyaretler ve kullanıcı davranışları, konum bilgileri, kullanım alışkanlıkları; kullanıcıların ihtiyaç ve ilgi alanlarını belirleyerek kullanıcılara yönelik olarak en yararlı ve uygun tanıtım, reklam, promosyon, pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla,
Ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile beyan edilen ad-soyad, cinsiyet, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri, sosyal medya hesaplarına ilişkin bilgiler; kullanıcılara ürün ve hizmetlerin teslim edilebilmesi, satış sonrası veya öncesi destek hizmetlerinin verilmesi siparişe ilişkin faturanın düzenlenebilmesi, mali ve hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, siparişlerinizin tarafınıza doğru bir şekilde ulaştırılması, kullanıcı şikayetleri ile hukuki prosedürlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla,
Tarafınızca verilen kredi kartı, banka kartı ve sair kart ve ödeme bilgileri, siparişlerinize ilişkin ödemelerinizin alınması, sözleşmenin
yerine getirilmesi, kayıtlı kullanımlarda kullanıcılara daha hızlı ve kolay sipariş hizmetinin sunulması ve mevzuattan doğan sair yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi amacıyla rızanıza dayalı olarak işlenebilecektir.


3) Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amacı


Ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile
açıklanan ad-soyad, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgiler; siparişlerinizin tarafınıza sağlıklı bir biçimde ulaştırılması amacıyla Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo veya teslimattan sorumlu olan diğer gerçek veya tüzel kişiyle paylaşılabilir,


Kredi Kartı Banka Kartı bilgileriniz, ad, soyad, e-posta, sosyal medya hesabı ile beyan edilen isim-soyisim, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgiler; ödemenizin gerçekleştirilmesi amacıyla, tercih edeceğiniz ödeme yöntemine göre (IPARA, Finansbank A.Ş) ve ödeme işlemlerinden sorumlu diğer gerçek veya tüzel kişiler ile paylaşılabilir,


Kullanıcılara ait kişisel bilgiler işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan amaçlar ile otomatik olan ve/veya olmayan yöntemler ile temin edilebilir, devralınabilir, yasal azami sürelerle yurt içinde ve/veya yurt dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilebilir (cloud hizmetleri dahil), depolanabilir, muhafaza edilebilir, elde edilebilir hale getirilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, değiştirilebilir, birleştirilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, açıklanabilir, paylaşılabilir, (yurt içinde ya da yurt dışındaki 3.kişilere) aktarılabilir, transfer edilebilir veyahut bu amaçlar ile Veri İşleyicileri’ne (yurt içinde veya yurt dışında mukim) aktarılabilir.


4) Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi


Kişisel
verileriniz e-mail, internet sitesi, mobil uygulama, her türlü sosyal medya hesapları üzerinden elektronik yollarla veya müşteri İlişkileri kanalıyla ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde gösterilen şartlara uygun olarak toplanmaktadır.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu m. 11’e göre kullanıcılar kişisel verileri hakkında aşağıda yazılı haklara sahiptir.

a) işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) işlenmişse bilgi talep etme,
c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
d) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
e) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
f) Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ı) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

6698 Sayılı Kanun’un 7. maddesi uyarınca kişisel verilerin işlenmesine ilişkin sebeplerin ortadan kalkması ve tarafınızca yukarıda yer alan iletişim adresine e-posta yoluyla talebinizi iletmeniz halinde. Talebiniz Veri Sorumlusu tarafından değerlendirilecektir. Talebinizin, 6698 Sayılı Kanun’daki şartları taşıması halinde veriler yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

Kişisel Verilere İlişkin Rıza Açıklaması

Şahsım tarafından üyelik veya sipariş sırasında verilen veya daha önce verilmiş olan ad-soyad, sosyal medya hesabında beyan edilen ad-soyad, TC kimlik numarası, e-posta adresi, adres, diğer iletişim bilgileri, her türlü kredi kartı veya banka kartı bilgileri, siteyi ziyaretime ve siteden yapılan alışveriş veya siparişlerime ilişkin bilgiler, yaş, cinsiyet, doğum tarihi, alışveriş alışkanlıklarım, seçimlerin, beğenilerim, yorumlarım, fatura bilgilerim, internet sitesi ziyaret alışkanlarım, çerez yoluyla elde edilen her türlü bilgi ve diğer kişisel olan veya olmayan bilgilerimin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği, Ömrt KARAKOL – Aloprotein.com (“Veri Sorumlusu”) veya onun adına verileri işleyen tüm gerçek veya tüzel kişiler (“Veri İşleyen”) ve Veri Sorumlusu’nun yurt içinde ve/veya yurt dışında mukim iştirakleri, halefleri, servis sağlayıcıları (sosyal medya işletmecileri dahil), iş ortakları ve özellikle ödeme amacıyla kredi kartı bilgilerinin (IPARA, Finansbank A.Ş ve bunların iş ortaklarına aktarılmasına ve işlenmesine buna ek olarak özellikle siparişlerimin tarafıma ulaştırılabilmesi ve sipariş öncesi ve/veya sonrası destek hizmetlerinin gerçekleştirlebilmesi için ad-soyad, e-posta adresi, TC kimlik numarası, adres, diğer iletişim bilgilerimin Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo veya teslimattan sorumlu olan diğer gerçek veya tüzel kişilere aktarılmasına, işlenmesine ve otomatik olan ve/veya olmayan yöntemler ile temini, devralınması, yasal azami sürelerle yurt içinde ve/veya yurt dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilmesi (cloud hizmetleri dahil Facebook, Google, Instagram, Mailchimp), depolanması, muhafazası, elde edilebilir hale getirilmesi, kullanılması, güncellenmesi, değiştirilmesi, birleştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, sınıflandırılması, açıklanması, paylaşımı, (yurt içinde ya da yurt dışındaki 3.kişilere) aktarılması, transferi ve sair suretler ile işlenmesi için, ilgili tüm yasal haklarım konusunda bilgilendirilmiş olarak, açıkca onay veriyorum.

Kampanyalardan anında haberdar olun!